Комплекс Цариградски бл.284
София,
България
23.2664063
42.7248809
UserLikes
Име: АКУСТО-МАГНИТНИ СИСТЕМИ - СМАРТ ТЕХ
Адрес: София, Комплекс Цариградски бл.284
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.smarttech.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Сигнална и охранителна техника
Дейност:

Охрана на стоки и мостри от кражби, посредством защитни антенни системи, системи и др.

Ключови думи: системи за ip видеонаблюдение, защита, стоки, охрана, стока

CATALOG.BG > АКУСТО-МАГНИТНИ СИСТЕМИ - СМАРТ ТЕХ

За нас

СМАРТ ТЕХ е специализирана компания предлагаща на своите клиенти комплексни решения и осигуряваща най-високото възможно ниво на охрана на стоки и мостри от кражби, посредством защитни антенни системи, системи за активно и пасивно видеонаблюдение и други помощни дейности.


За кратко време след създаването си през 2007 година Смарт Тех стана компанията с най-голям пазарен дял във високият клас системи за охрана на стоки - акустомагнитният.

Партньорството със Смарт Тех Ви гарантира:
* Високо качество - компанията е посветена на това да дава на своите клиенти най-добрите продукти от водещите компании в бранша на най-добрите цени на пазара. 
* Високо ниво на обслужване – качеството и спецификата на продуктите изискват първокласни специалисти. Ядрото на компанията се състои от едни от най-опитните и най-добре подготвените професионалисти в България. Освен стотиците инсталирани защитни системи, стотиците стационарни, подвижни и скрити камери, десетките алармени системи за мостри и т.н. екипът на Смарт Тех има зад гърба си стотици часове самообучение и обучение в тренировъчните центрове на Сензорматик и Телсек.


Нашата цел е да направим клиентите ни по-доволни, по-богати и по-конкурентоспособни.

 
Открийте ни в Google+