text to image
ул. Васил Левски 180А
Пловдив,
България
24.7413175
42.1784389
UserLikes
Име: ВИЖЪН ГАРД
Адрес: Пловдив, ул. Васил Левски 180А
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.visionguard.biz
E-mail: text to image
Отрасъл: Сигнална и охранителна техника
Дейност:

Видеонаблюдение, системи за сигурност, окабеляване, поставяне на камери

Ключови думи: комуникации, видеонаблюдение, сигурност, окабеляване, структурни кабелни системи

Изпълнени Проекти

Екипът е на Вижън гард ООД е проектирал и изградил системи за сигурност, видеонаблюдение, защита и комуникация за множество обекти на клиенти на територията на цялата страна.

С особена мащабност и сложност на изпълнение се отличават изградената опорна оптична мрежа и система за видеонаблюдение за нуждите на Международен Панаир - гр. Пловдив; изпълнената система за IP видеонаблюдение, разработена специално за Завод Напредък в гр. Пловдив; внедрената в Кариери АД, гр. Пловдив система за видеонаблюдение.

Основна част от клиентите на дружеството са юридически лица, имащи нужда от протекция на техните имоти и имущества. Преодолени предизвикателства за екипа на Вижън гард ООД са изпълнени комплексни проекти за структурно окабеляване на търговски обекти /тип МОЛ/ с внедряване на системи за видеонаблюдение, сигнално - охранителни системи и системи за пожароизвестяване, както и VoIP телекомуникационни решения, които търговски обекти са разположени в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Карлово, Смолян и КК Пампорово.

Фирмата има опит и в разработката на индивидуални решения, съобразно нуждите на клиенти - физически лица за периметрова охрана и видеонаблюдение. Частни имоти в Софийските квартали Драгалевци, Бистрица и др., както и в селата в Родопската яка в непосредствена близост до гр. Пловдив - Белащица и Марково се охраняват в момента чрез системи, разработени и монтирани от екипа на Вижън гард ООД.

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+